Nieuwsbrief Online lezen
WÜrth
  Uitgave 4/2019
NIEUWSBRIEF KUNSTLOCATIE WÜRTH   www.wurth.nl

Beste kunstliefhebber,

Kunstlocatie Würth opende op 7 april de nieuwe tentoonstelling:

François Morellet – Geometrie en Ironie
Kunstwerken uit de Verzameling Würth

Vandaag de dag wordt Morellet (1926 Cholet – 2016 Cholet, Frankrijk) wereldwijd gezien als één van de meest toonaangevende kunstenaars van de Concrete kunst. Ook wel bekend als Geometrisch abstracte kunst.

Naast de schilderkunst hield hij zich in zijn werkzame bestaan ook bezig met grafische kunst, beeldhouwkunst en lichtkunst in de vorm van installaties.

De kunst van Morellet geniet internationale bekendheid en wordt wereldwijd tentoongesteld. De tentoonstelling ‘François Morellet - Geometrie en Ironie’ bevat 29 kunstwerken uit de Verzameling Würth. Sommige hiervan bestaan uit meerdere objecten. De getoonde kunstwerken zijn allen afkomstig uit de periode van 1961 tot en met 2005.

>> Lees meer

 
Rondleidingen


Wilt u uw bezoek meer diepgang geven? Reserveer dan een rondleiding bij de tentoonstelling François Morellet – Geometrie en ironie. De rondleiders van Kunstlocatie Würth nemen u mee in de wereld van Morellet, vol met optisch misleidende kunstwerken, neonlicht-werken en speelse elementen ‘verstopt’ in zijn kunstwerken.

Een rondleiding duurt 45 minuten en kost € 45.- (max. 15 pers.)
Mogelijk van zondag t/m vrijdag 11.00 – 17.00 uur

Uw reservering is definitief, wanneer u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. Bij een groep groter dan 15 personen vragen wij u een directe mail te sturen naar PR@wurth.nl en geen gebruik te maken van het formulier.

Laat u verrassen!
>> U kunt hier reserveren

 
EDUCATIE SCHOOLKLASSEN


De aanvragen voor kunsteducatie is de afgelopen jaren flink toegenomen. Ook bij de tentoonstelling met kunstwerken van Morellet is er een mooi educatieprogramma ontwikkeld.

Het professioneel educatieteam van Kunstlocatie Würth ontvangt uw schoolklas graag!
Het educatieprogramma wordt gratis aangeboden. Wij vinden dat iedereen met Kunst & Cultuur in aanraking moet kunnen komen. Voor meer informatie kunt u verder lezen op de website >

 
Kinderfeestje!


FEESTJE…?! Wist u dat Kunstlocatie Würth ook kinderfeestjes organiseert?

Vanaf 5 kinderen kunt u een reservering maken. Kosten € 7,50 per persoon. Kinderen van 4 jaar en ouder zijn welkom. Voor meer informatie

>> Kijk hier voor meer informatie en reserveren

© Würth Nederland B.V.
Gegevens wijzigen | Afmelden
 
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK
‘s-Hertogenbosch
 
Tel: 073-629 1890
Fax: 073-629 1942
E-mail: pr@wurth.nl